• Svježe
Postrojenja Okvir za penjanje jakih opterećenja Postrojenje za postrojenje za postrojenja za biljke Bolja upotreba rasta

Postrojenja Okvir za penjanje jakih opterećenja Postrojenje za postrojenje za postrojenja za biljke

KM 9.96

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje putem XIN-a trčanja s Joybuy Marketplace Snažni ležaj opterećenja : Naš Metalni biljni rešer dizajniran je za podršku teškim vinovom lozom i biljkama, osiguravajući da postanu zdravi i jaki. Svestrana upotreba : Naša biljka za penjanje može se koristiti za razne biljke, od postrojenja za penjanje na vinovu loze. < / p> Izdržljiv materijal : izrađen od visokokvalitetnog metala, naša biljka izgrađena je da izdrži elemente i traju godinama koje dolaze. Poboljšajte rast postrojenja : Naše rešetke za biljke bolja upotreba rasta Omogućuje potrebnu podršku biljkama da raste viši i jači. Intimna usluga : Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, slobodno nas obavijestite. Pružit ćemo vam kvalitetnu uslugu.
Specifikacije : Materijal : željezo Veličina : 14,5 * 31,5 CM 1 : Snažni ležaj opterećenja : Naš metalni biljka je dizajniran za podršku teškim vinovima i biljkama, osiguravajući da postanu zdravi i snažni.

O proizvodu

Kupci takođe biraju