• Svježe
Takeoutsome Winter zadebljani pleteni kapu za gomilu toplo zatočene šešir divlji šešir žena velika glava, Baotou hladni šešir

Takeoutsome Winter zadebljani pleteni kapu za gomilu toplo zatočene šešir divlji šešir žena velika glava,

KM 8.99

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Veličina : Širina šešira za jednu veličinu : 26cm / 10,24 '' Opseg šešira : 54-60cm / 21.62 '' Dubina poklopca : 24cm / 9,45 ''
Zimska zadebljana pletena šešir za košulje Big Veliki Opseg glave Baotou Hladni šešir
Karakteristike :
❤ [moda i ljepota] : Pletena kapa je čvrsti modni dizajn u boji, koji je ljepši i moderniji od ostalih jednobojnih kapa. Bogat i gladak, ide dobro s modom. Naučite da izgledate drugačije.
❤ [Udobno fit] : Zimski šešir je napravljen od dobre tkanine s dobrim. The tkano tkaninom pruža mekan i ugodan osjećaj. Blizina kože, dajući vam trajnu toplinu i mekoću. Ne osjećajte se svrbež ili neugodno kao i drugi kape.
❤ 【debela i topla】 : Ženski pleteni šešir ima dvostruki sloj dizajn, a mekani runo održava vam toplije. Bolji dizajn je set šešira i šal koji pruža toplinu i drži glavu, uši i vrat tople. Savršeno za aktivnosti na otvorenom, poput skijanja, snowboardinga, trkanja, pješačenja, lova, pasa, druženja, kupovina i još mnogo toga.
❤ [Idealan poklon] : Kad je hladno vrijeme, pleteni mali set od vunene šešire idealan je Poklon za mamu, sestre, prijatelje, djevojke i sebe. Ženske šešire su sjajni pokloni za Božić, Dan zahvalnosti, majčin dan, porodična okupljanja i rođendane prijatelja.

O proizvodu

Kupci takođe biraju