• Svježe
LEKY multifunkcionalna vreća za spavanje hladna vremena za spavanje za spavanje na otvorenom avantura za spavanje Sve-sezonska lagana koverta

LEKY multifunkcionalna vreća za spavanje hladna vremena za spavanje za spavanje na otvorenom avantura

KM 3.33

Opis : Naša svestrana i udobna vreća za spavanje, dizajnirana za pružanje maksimalne topline i izolacije Bilo da se kampirate u ili ruksak kroz pustinju, naša vreća za spavanje je vaš savršen pratilac.
3 D unutarnji sintetički vlakno vlakno osigurava optimalnu udobnost u bilo kojem vremenskom stanju. Bez obzira koliko se hladno ili vruće dobiva, ova vreća za spavanje zadržat će vas ugodno i. Odvojeni patentni zatvarač na dnu omogućava jednostavnu ventilaciju stopala, tako da možete podesiti temperaturu po vašoj želji.
Razumijemo važnost održavanja glave toplo, posebno u ekstremnim uvjetima. Zbog toga naša vreća za spavanje sadrži podesivu kapuljač za vuču koja se zaključava u toplini i drži vam ugodnu cijelu noć.
napravljen od poliestera i pamučne mješavine, ova lagana i izdržljiva vreća za spavanje izgrađena je za trajanje. Može izdržati grube terene i teške vremenske uvjete bez ugrožavanja na udobnosti.

O proizvodu

Kupci takođe biraju