• Svježe
Ribolov prijenosni teleskopski štap i reel kombinirani za djecu djeca ribolovni komplet spinast Ribolovni kolut za ribolov ribolovne mamce za kuke za ribolov mamci za kuke za kuke

Ribolov prijenosni teleskopski štap i reel kombinirani za djecu djeca ribolovni komplet spinast Ribolovni

KM 0.33

Molimo Vas, primijetio je da ovaj predmet prodaje od kuće s Joybuy Marketplace Ovaj set za ribolov uključuje teleskopski ribolov, ribolovni kolut, mnogo potrebnih ribolovnih dodataka i ribolovne torbe i ribolovne torbe koja Pakira sve dijelove, vrlo zgodno za nošenje. Veliki je poklon za svoju djecu. Karakteristike :
. Potpuni ribolovni komplet uključuje štap za ribolov, kolut spinaste, razne ribolovne mamce, kuke, težine, zakreće, plov i torbu. 1,5-metar ribolovna šipka uvlači se na 33cm, lagana i zgodna za nošenje. Neklizajući Eva Grip pruža udoban zahvat. Spincast Reel s pritiskom na jednostavnu upotrebu. Lagano tijelo je snažno i izdržljiv. Prozirna kutija za pribor čuva pribor za ribolov po redu. Torbica sa zatvaračem za bolje skladištenje i zaštitu. Ručne trake i podesivi remen za rame za jednostavno nošenje.

O proizvodu

Kupci takođe biraju