• Svježe
Koncealer sakrivača Mattes Tequique Fondacija može dugo održavati šminku Poboljšajte boju kože Sakrij pore i prirodno vlaži tekući fondaciju 30ml pod očnim korektoricom

Koncealer sakrivača Mattes Tequique Fondacija može dugo održavati šminku Poboljšajte boju kože Sakrij

KM 0.33

Koncealer Mattes Tequiqued Fondacija može dugo održavati poboljšati boju kože Sakrij pore i prirodno vlaži tekuće temelje 30ml
Karakteristike : CREATE CREATE DESACT MUŠE-UP - anti-ulje i šminku protiv ulja za Cijeli dan, snažan prikrivač, skrivene pore, nema straha od visokih temperatura, odlična kontrola ulja, od jutra do večeri, donja šminka je tako lijepa kao i uvijek Pogledajte sa ovim fondacijom za perja. Hidratantni efekat pomaže vam da postignete prirodni završetak ni u jednom trenutku.
Kreirajte šminku - je vlažna i glatka, s dobrim duktilnošću i ravnomjerno raspoređenom, posebno osjetljivom i svjetlom. Ulje - čist i osvježavajući, za ugodno i rafinirano iskustvo, pozdravite se masnom i nadraženom životu.
Potpuna pokrivenost - za tamne mrlje i starosne mrlje na vašem licu možete lako pronaći tamne prstenove ispod očiju i dobiti Lijepa boja koja izgleda potpuno prirodno.

O proizvodu

Kupci takođe biraju