• Svježe
Kit za nokte s ljepilom Gel Blue i sivom kvadratnom ljepilom na noktima set za djevojku supruga prijatelji Prijatelji Salon za nokte Jelly ljepilo

Kit za nokte s ljepilom Gel Blue i sivom kvadratnom ljepilom na noktima set za djevojku supruga prijatelji

KM 0.67

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana dostava je 10-15 dana. Karakteristike : Visoka kvaliteta : lažni nokti izrađeni su od smole, netoksičnog, mirisa i neće povrijediti vaše ruke. Lažni nokti dolaze na 24 komada i nude 12 različitih veličina, tako da možete odabrati lažne nokte koji vam najbolje odgovaraju.
plavi i sivi srebrni zrcalni dizajn : ovaj DIY komplet za nokte dizajniran je s plavim i sivim srebrnim ogledalom, hottie stilom, Dugi lažni nokti u obliku slova T pokazivati ​​seksi i šarmantnim!
Jednostavno korištenje : potrebno je samo kratko vrijeme i možete dobiti isti blistavi efekt umjesto da trošite pola sata i platite za skupu noktiju u salonu za nokte . Pogodno za prigode : Jednostavan za upotrebu za profesionalne umjetnike za nokte i polaznike za nokte, pogodne za salonu za nokte ili dizajnirajući svoj vlastiti stil i savršeni za zabave, datume i vjenčanja itd.

O proizvodu

Kupci takođe biraju