• Svježe
TureClos Grijani sjedalo jastuk za jastuk Električna stolica postavke temperature sa USB priključkom Univerzalni automatski kukovi za ured crne

TureClos Grijani sjedalo jastuk za jastuk Električna stolica postavke temperature sa USB priključkom

KM 20.00

Opis :
Brzo grijanje : Zagrijte jastuk sjedala odmah nakon umetanja Možete osjetiti toplinu za nekoliko minuta. Savršeno za održavanje bokova i bedara toplim na hladnim danima.
Kontrola temperature : prekidač za dodir ima tri nivoa. Kliknite na prekidač da biste postavili različite nivoe - visoko, srednje, niske i isključene.
Jednostavno za nošenje : tkanina je mekana i ugodna, tako da se jastuk može preklopiti u kocku, čineći ga pogodnim za nošenje.
Universal : Veličina jastuka za grijano sjedalo je 43,18 x 43,18 x 1,02 cm. Pogodno za gotovo sve vrste stolica, drvenih klupa ili problema. Jastučić se može postaviti u bilo koji smjer tako da kabl može izlazi s lijeve / desne / prednje / stražnje strane da se poveže na napajanje.
USB utikač : opremljen USB utikačem, ovaj proizvod se može napajati iz različitih Izvori (mobilno napajanje, računarski host, zid itd.

O proizvodu

Kupci takođe biraju