• Svježe
Gyouwnll Ime stamper krpefabrični pečat, personaliziran za dječju žigu za odjeću, naziv za odjeću ured i zanat i pribor i pribor crveno

Gyouwnll Ime stamper krpefabrični pečat, personaliziran za dječju žigu za odjeću, naziv za odjeću ured

KM 6.00

Ime stamper krpefabrična pečata, personalizirana za dječju žigu za odjeću, naziv za odjeću za odjeću i zanat i pribor i materijal : Karakteristike :
Izvođenje proizvoda : Veličina je premala Štampan tekst nije lako izblijediti nakon pranja. Može se oprati vodom i nije lako izblijediti (treba pričekati 24 sata) sadržavati 1 naziv i brtvu na računaru, nabavite zaptivač imena! Postoji mnogo boja i stilova za odabir. Treba nam DIY da napravimo svoje ime da ovaj brtviš učinimo smisleniji !!
lako se koristi bez dodavanja tinte. Pečat dolazi sa mastilom. Može se napisati oko 1000 puta, a tinta se može dodati naziv za brtvljenje visine : 46 mm. Vrlo je pogodan za označavanje dječjeg odjeće, školske odjeće, ruksaka, cipela, školskih torbi, fitness vrećica itd. Seart za odjeću, bez straha od zloupotrebe pogrešne odjeće za djecu, lako se nositi. Morate dodati tintu da biste ga lako koristili. Može napisati oko 1000 puta i dodavati tintu (imajte na umu da ovaj proizvod nije ugraviran s imenom.

O proizvodu

Kupci takođe biraju