• Svježe
Gecheer u obliku jastuka u obliku pjene putni jastuk za putni jastuk za vrat jastuk za prijenosni memorijski pjenasta jastuk jastuk avion u obliku vratnog nosača jastuk mekani lagani udoban jastuk

Gecheer u obliku jastuka u obliku pjene putni jastuk za putni jastuk za vrat jastuk za prijenosni memorijski

KM 1.33

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana.
Ovaj putnički jastuk ima dizajn od 360 °. Može se koristiti ne samo za odmor tokom putovanja, već i za ured za vrijeme pauze za ručak. Može podržati lice i vrlo je ugodno. Skladištenje je vrlo zgodno, postoji posebna skladišna brava za učvršćivanje oblika. Strogi izbor tkanina, i nema mirisa. Izvrsna izrada, kvalitetna, certifikacija patenta. Dostupne su četiri boje .
Karakteristike : .
[Portable] Ovaj putnički jastuk može se prevrtati za skladištenje. Valja se u okruglu loptu prema obliku proizvoda, a oblik je fiksiran kopčom. Ne treba zauzeti previše prostora i prikladno je za nošenje. Bodovi na obje strane, što bolje štiti vrat i omogućava vam da imate bolji i ugodniji odmor tokom putovanja . [Memorijska pjena] Ovaj jastuk u obliku slova U-u obliku memorije. Jastuk može duboko apsorbirati pritisak, otpustiti pritisak i odbiti se polako i može se vratiti u svoj oblik bez lakog deformiranja .
[kopča] ovaj jastuk za vrat opremljen je kockom.

O proizvodu

Kupci takođe biraju