• Svježe
SPEMM božićna dekoracija Kućni ukras Novogodišnje Dekoracija Kreativna tehnologija smole Božićne lutke ukrasi blistave

SPEMM božićna dekoracija Kućni ukras Novogodišnje Dekoracija Kreativna tehnologija smole Božićne lutke

KM 9.99

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje marketa marketa od Joybuy Marketplace Božićna dekoracija Namjena Novogodišnje ukrašavanje Kreativna smola Tehnologija božićne lutke Značajke :
Oni se mogu lako postaviti na stol i blistaju na božićnoj zabavi. Pogodni su i za fotografske scene, restorane, hotele, učionice ili ukrase. Veličina stvara dekorativni efekat. Lako je ukrasiti vašu zabavu i pokazati slatki i elegantan učinak. Vaši prijatelji, prijatelji i porodica prekrasno su uređeni.
široka primjena : ručno rađeni božićni ukrasi mogu se postaviti u dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju, trpezariju ili drugu mestu, pogodnu za božićnu zabavu, ured, kafe bar , koji mogu učiniti da su ovo mjestima šarmantnije i zanimljivije - naši ukrasni zanati su odlični za božićne ukrase, a također i za vjenčanja, rođendanske zabave i ostale odmorice, a mogu se koristiti i kao slatki pokloni za prijatelje i porodicu.
Može se postaviti bilo gdje što želite ukrasiti, u blizini vašeg stola, spavaće sobe, dnevnog boravka, kamin za prekrasan dekor.

O proizvodu

Kupci takođe biraju