• Svježe
Multi funkcionalna glava za tuširanje visokog pritiska sa modovima visokotlačne ručne tušske glave s uštedom na vodu Jednostavno za instalaciju

Multi funkcionalna glava za tuširanje visokog pritiska sa modovima visokotlačne ručne tušske glave s

KM 1.00

Molimo Vas, da li je ovaj artikl prodao Anthony s Joybuy Marketplace Multi funkcionalna tuš kabina s 5 načina preklopnog pritiska s uključenim / isključivanjem Switch Spremljenje Jednostavno Da biste instalirali značajke :
【visokokvalitetni materijali】 : Ručna tuš glava izrađena je od visokokvalitetnog materijala. Izvrsna pozlaćena površina čini ga laganim, izdržljivim, izblijedjelim otporom, - i mrljama za vodu. Donesite vam prikladniji i udobniji iskustvo tuširanja.
【GLAVNA GLAVA TUKASA】 : Multifunkcionalni ručni komplet za tuširanje usvaja najnoviju nadograđenu unutrašnju strukturu koja može pružiti snažan pritisak i veliki protok čak i pod uvjetom niskog tlaka vode i nizak protok, blokada i nakupljanje tvrdog vode. To je idealan izbor za njegu djece, njegu kućnih ljubimaca, kupaćih i čišćenja - 【5 Podešavanja raspršivanja】 : Ovaj ručni tuš ima 5 funkcija spreja, kišu, spreja, ispiranja i ostale režime kombiniranja i načine uštede vode i načine uštede vode.

O proizvodu

Kupci takođe biraju