• Svježe
Bacanje jastuka, bacanje jastuk nejasno dugačko krzno ljubav od srca oblika srca lepršava kauč na razvlačanim spavaćim dekoratima kućne zalihe

Bacanje jastuka, bacanje jastuk nejasno dugačko krzno ljubav od srca oblika srca lepršava kauč na razvlačanim

KM 0.33

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje top kućnim ljubimcem iz Joybuy Marketplacea Opis : Potpuno punjeno PP pamukom, ovaj jastuk za bacanje nije lako deformirati i ne može se deformirati Postignite izvrsnu otpornost da vam donese udoban osjećaj ruku. To može biti sjajan poklon za domaćinstvo zbog fine izrade i visokokvalitetnih materijala.
Jastuk za bacanje srca u obliku slova, koji ima jednostavan dizajn čvrstog u boji i dugu površinu krznenog duga, može se lako podudarati s raznim stilom ukrasa za kućni ukras i dodaju vitalnost I elegancija za tebe kući. Postoji više boja za vas.
Fluffy jastuci izrađeni su od kvalitetnog plišanog i PP pamučnog materijala, koji je mekan i gladak, što vam daje lijep dodir, a ne lako se izblijedjeli ili deformišu, a ne deformišući vam ugodno koristeći iskustvo.
promjer je 40cm. Ovo jastuk za bacanje srca se može prati; Kad se zaprlja, možete ga samo baciti u veš mašinu, a ne trebate se brinuti da li će se lako smanjiti ili izblijediti, uštedjeti vam vrijeme i energiju.

O proizvodu

Kupci takođe biraju