• Svježe
SPEMM čišćenje četkica za čišćenje kućica i četkica za čišćenje tastature s mekim za čišćenje uglova i uklanjanju prašine

SPEMM čišćenje četkica za čišćenje kućica i četkica za čišćenje tastature s mekim za čišćenje uglova

KM 5.05

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje marketa marketa od veselja Četkica za čišćenje kućište i četkica za čišćenje sa mekim za čišćenje uglova i uklanjanju prašine
Karakteristike :
Svestrani alat za čišćenje : Ova četkica za čišćenje dizajnirana je za svestrane zadatke čišćenja domaćinstava. Savršen je za čišćenje prozora, posebno u teško dostupnim područjima, a učinkovito briše prljavštinu i krhotine iz uglova. Uz to, on služi kao posvećena četkica za prašinu i čišćenje tastature.
Mekani za : Četkica je mekana koja su blago, ali efikasna u uklanjanju prašine i prljavštine bez grebena ili štetnih površina. Kana može lako doći do uskih i uskih prostora, osiguravajući temeljno čišćenje u teško dostupnim područjima.
Ergonomski dizajn za ugodnu upotrebu : četka je ergonomsko dizajnirana udobna ručica, koja omogućava jednostavno prianjanje i kontrolu tijekom čišćenja. Kompaktna veličina i lagana priroda četke čine ga zgodnim za proširenu bez nanošenja soja ili umora.

O proizvodu

Kupci takođe biraju