• Svježe
Veštački suncokret buket pojedinačna stabljika lažnih kopnenih suncokreta za cvjetni aranžman stolica sa simulacijom borovog konusa javorovo lišće za DIY Garland Vaze jesenje ukras 23. In

Veštački suncokret buket pojedinačna stabljika lažnih kopnenih suncokreta za cvjetni aranžman stolica

KM 2.00

Lista dijelova :
1 x umjetni buket suncokreta
Istakni opis :
[premium materijal] Ova su suncokreta] izrađena od visokokvalitetnih plastičnih i plastičnih materijala, uključujući suncokret, borove konuse i javorov listovi koji izgledaju realnije
[Veličina] Ovaj umjetni suncokret je visok oko 23,6 inča, a dužina iznad pineconea je 15,7 inča. Možete ih ukrasiti bilo čemu što želite. Možete ga koristiti za ukrašavanje vjenčanja, vijenaca, kose, šetre, odjeće ili pletenja u obliku koji vam se sviđa, a zatim ga stavite u malu vazu.
[jednostavno za održavanje] ove slatke grane suncokreta] izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i izgledaju realnije. Ovo je sjajan ukras, ne trebate se brinuti o tome kao pravi cvijet. Samo povremeno treba obrisati s plutajućom prašinom krpom kako bi vaša soba izgledala svježe i kapljenje.
[Jesenski ukras] Idealan za stol ili kamin ukras, bolje će se podudarati sa ostalim ukrasima za jesenje. Također je pogodan za festivale da dodaju svečanu atmosferu.
[široko korišteno] javorov list sunce su pogodne za umetnute u vijence, saksije, saksije, ukrašene kao poklon kutije ili kao pokloni za porodicu ili prijatelje.

O proizvodu

Kupci takođe biraju