• Svježe
Lieteswe Kuhinja Restoran Konobar roštilj za pregača Podesiva pregača sa džepovima

Lieteswe Kuhinja Restoran Konobar roštilj za pregača Podesiva pregača sa džepovima

KM 1.59

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana dostava iznosi 10-26875 dana. Kuhinjski restoran konobar roštilj za pregača za pregaču Podesiva pregača sa 2 džepa
Opišite : 1. Snažna i mekana visokokvalitetna tkanina : Royale Poneze Podesiva kuhinjska pregača izrađena je od visokokvalitetne poliesterno-pamučne tkanine. Savršena mješavina od 60% pamuka i 40% poliestera. Napravite tkaninu, mekanim u svjetlost i svjetlo, pružajući vam ugodno nošenje iskustva.
dvodijelna kuhinja BIB pregača : 2 komada Royale posteljine kuhinje. Veličina svake pregače je 34 "x 30 ". Profesionalni hemming da bi pregača izdržljiva. Ima podesivi vrat od 24 inča i pojas od 34 inča sa svake strane, a pregača za kuhanje može se podesiti tako da odgovara vašem komforu. Savršeni uniseks dizajn i : pregača je standardni dizajn i mogu ih koristiti muškarci i žene. Velika pregača bib koji prekriva grudi do koljena pruža dobru pokrivenost i zaštitu od masti za kuhinju, izlijevanje i mrlje od hrane, te se mogu koristiti za kuhanje, čišćenje, oslikavanje, uslugu, industrijsku upotrebu i mnoge druge aktivnosti.

O proizvodu

Kupci takođe biraju