• Svježe
Silikonski lonac s zračnim fritezom s ručkama otporna na toplinu otporna na toplinu za ponovnoj zrakoplovci za ponovnoj silikonskoj posudi bez špilskog zraka silikonska korpa

Silikonski lonac s zračnim fritezom s ručkama otporna na toplinu otporna na toplinu za ponovnoj zrakoplovci

KM 5.50

Detaljan opis : Drago mi je da mi preporučujem ovaj okrugli zračni friter silikonski lin za vas
da li još uvijek koristite papirne obloge? Naše silikonske klipne košare super su zamjena za izrazito zapaljive linije za papir kako bi se zadržili hladnjak i svježiji i izbjeći nepotrebne opasnosti od požara Također može biti ušteda i troškova. Ključne karakteristike :
Praktični dizajn dvostruke ručke : Ova silikonska korpa za obloge dolazi s ručicama s obje strane, koje čine Lakše je ukloniti hranu i prenijeti ga na tanjur ili posudu uz pomoć alata. Također, može učinkovito izbeći da gori prstima. Široko upotreba : Naša silikonska ploča je vrlo pogodna za vazdušni friz, ali i za pećnicu, mikrovalnu pećnicu i hladnjak. Samo stavite ovaj krug silikonskog linijskog linijskog lončanika u košaricu u vašoj zračnoj fritezu, čini vam da uživate u ukusnoj hrani bez paljenja i ljepljivosti.
Ljubitelji za kuhanje Poklon : Naš zračni frizer je pogodan za piletinu, goveđu, povrće, kekse, palačinke itd. To je optimalan poklon za ljubitelje porodice, prijatelje i kuhanje . Specifikacije :
Naziv proizvoda : Air Fryer silikonski obloge
Glavni materijal : silikon od hrane
( Neobavezno) : s, l
mala veličina : 7,5 x 6,3 x 2,36inch, pogodan za 3 do 5 qt air Fryer
velika veličina : 8,7 x 7,5 x 2,36inch, pogodan za više od 5 qt air friteer
Boja (neobavezno) : zelena, siva Lista dijelova :
2 x zračni friz silikonski lonac Napomena :
1.

O proizvodu

Kupci takođe biraju