• Svježe
Zračni friter silikonski lonac s ručkom za ponovni obloge toplotne košare otporne na toplinu netaknute pečenje ručnice za pećnicu

Zračni friter silikonski lonac s ručkom za ponovni obloge toplotne košare otporne na toplinu netaknute

KM 3.33

Detaljan opis :
Drago mi je što preporučim ovaj silikonski prostir za silikonsku prostirku rektaugaonog zračnog friteza i zračne friteze za vas
Ključne karakteristike :
Praktična dvostruka dizajn ručke : ova silikonska košarica Dolazi sa 2 ručke, što olakšava uklanjanje hrane i prenose ga na tanjir ili posudu uz pomoć alata Također, može učinkovito izbeći da gori prstima.
Ne-Stick Air Fryer silikonska mat : Ovaj silikonski prostir za zrak koji ne utišaju u zraku može učinkovito održavati integritet i ljepotu hrane i smanjiti hranu dno lonca. Jednostavan za pranje, aparat za pranje ili ruku ruku.
Široko korištenje : Naša silikonska linijska posuda je vrlo pogodna za 8 QT dvostruko košarice, mikrovalnu pećnicu, peći itd. I mogu se koristiti za Pecite, pržite ili poslužite hranu. To je praktični pomagač za kućno pečenje, roštilj itd.
Silikonske rukavice protiv vaganja : ovaj pravokutni zračni friz dolazi s par silikonskih rukavica za toplinu kako bi se zaštitili od opekotina kad ste Uklanjanje silikonskog lonca.

O proizvodu

Kupci takođe biraju