• Svježe
Digitalni okvir za fotografije Frame fotografije 15 '' Digitalni okvir za fotografije Električni okvir za fotografije 15 '' Prijenosni HD digitalni fotografski filmski album filma sa daljinskim upravljačemWhite

Digitalni okvir za fotografije Frame fotografije 15 '' Digitalni okvir za fotografije Električni okvir

KM 1.00

Digitalni okvir za fotografije Frame fotografije 15 '' Digitalni foto okvir Električni okvir za fotografije 15 '' Prijenosni HD digitalni okvir sa sat filmova s ​​daljinskim upravljačem White US Specifikacija :
Karakteristike :
Napravljen od premium abs sa smrznutim mat i osjetljivim prskanjem, izdržljivim, otporom na deformaciju, bolorfast i deluxe Uštedite novac i napore za ispis fotografije i uspoređivanja s fotografijom, nikad ne žuti. 15-inčni veliki HD ekran, pruža slike i video zapise visoke rezolucije, vratite pravu boju slika sa manje potrošnje energije. Podržava više funkcija komunalnih usluga, muzike i video playera, budilica, kalendara itd. Ugrađeni zvučnik, pruža se muziku dok uživate u fotografijama. Sa nosačem za podršku okviru za fotografije. Poklon za porodične brojeve i prijatelje za rođendan, vjenčanje itd.
Specifikacija :
Materijal okvira : plastika
Materijal ekrana : LED
Veličina ekrana : 15 inča
Omjer ekrana : 4 : 3
Veličina ekrana : 300x255mm / 11.

O proizvodu

Kupci takođe biraju