• Svježe
Sigurnosna kamera, 960p CAM, panoramska WiFi kamera, otkrivanje sijalice SD kartice za uredske vile kuće kuće

Sigurnosna kamera, 960p CAM, panoramska WiFi kamera, otkrivanje sijalice SD kartice za uredske vile

KM 59.99

Sigurnosna kamera, 960p Cam, panoramska Wi Fi kamera, otkrivanje sijalice SD kartice za urede vile kuće Kuće za kućnu sigurnost
Specifikacije :
Značajke :
1 Panoramska kamera od 360 stupnjeva koja mu može pružiti dobro pokrivanje čitave sobe za nadgledanje svakog ugla vašeg doma i ureda. Sigurnosni fotoaparat sa visokom definicijom od 960p sa visokom 960p, davati Darny Generalna briga za vas.
Može se izvesti kamera s mikrofonom, međusobnim razgovorom, međusobna komunikacija u stvarnom vremenu. Podrška otkrivanje pokreta, on će pokrenuti obavijesti o alarmiranju, kada će pokrenuti otkriveni objekti.
Palisni fotoaparat, tako je teško otkriti da su minijaturne kamere. 2 u 1 svjetlost i kameru, ima 3 LED žarulja, osvijetlite svoj dom. Takođe je kamera koja može snimiti za snimanje tokom osvjetljenja. Podržite SD karticu do 128g, a ne uključite u paket za pohranu svojih sjećanja. Samo 3 koraka za dovršetak instalacije, bežične veze, podržavaju više terminala za prikaz videa. Daljinski fotoaparat Pristup sijalici fotoaparata preko vašeg Wi Fi-ja.
Specifikacija :
Stanje :
Materijal : ABS
Boja : bijela
Minimalna osvjetljenje : 1.

O proizvodu

Kupci takođe biraju