• Svježe
Ručna crtane u obliku crtačke palice Djevojke Toiy Bubble Bubble BullOwer 130ml Frog Bubble Machible Set za djecu Fun Ljeto na otvorenom ili zabavnom djelatnosti Najbolji poklon za dječake

Ručna crtane u obliku crtačke palice Djevojke Toiy Bubble Bubble BullOwer 130ml Frog Bubble Machible

KM 10.99

Molimo Vas, da li se ovaj artikl prodaje do kolovoza sa Joybuy Marketplace Ručno crtane crtane ručne bajke 130ml Frog Bubble Machible Set za djecu zabavno na otvorenom ili zabavom Djelatnost Najbolji poklon za dječake Djevojke Značajke :
Wave the Wat The Weats da biste odmah stvorili millioni i zilion mjehurića - ovaj stroj za mjehuriću vjetrenjača je jednostavna i ugodna za vašu djecu kako bi se vaša djeca shvatila kao lagana i neklizačka.
Lay je dizajniran sa izljevom, tako da možete sipati neko neiskorišteno rješenje natrag u bocu da se koristi sljedećeg puta, ovaj mjehurić za vjetrenjače je zabavno i zanimljivo, tako da ga možete koristiti za poboljšanje interakcije roditelja-dijete na otvorenom ljeti.
Napravljen od plastike, ovaj stroj za mjehuriće je i izdržljiv za upotrebu. Ovaj stroj za mjehurlu rotira 360 stupnjeva, ali je vodootporan, pa se ruka vaše djece neće lako obojati.
Dužina ove mašine za mjehuriće vjetrenjača iznosi 19,5cm, a širina je 29,5cm.

O proizvodu

Kupci takođe biraju