• Svježe
Leky Set Poklopac udara udarca otporna na udarce na udarce sa utokom za karticu Chickstand Protection Protection TPU telefon poklopac zipper novčanik za kontejner kućišta za iPhone min

Leky Set Poklopac udara udarca otporna na udarce na udarce sa utokom za karticu Chickstand Protection

KM 2.00

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikl prodao Leky iz Joybuy Marketplace Opis :
po prednostima otpornosti na udarce, super mekih, ultra debljine i lagane , Naš slučaj telefona može se koristiti za zaštitu vašeg dragocjenog telefona od ogrebotina, kapi, ogrebotina i tako dalje. I više, također usvaja povišen dizajn rubova.
Različite od drugih sličnih proizvoda na tržištu, naš telefon je opremljen posudom sa patentnim zatvaračem, koji se može koristiti za pohranu ličnih karata, bankovnih kartica, kovanica - i drugih malih predmeti.
Izgrađen od lažnog kože i TPU materijala. Precizne izrezi Slim odgovara svim gumbima, kamerom, zvučnicima i lukama savršeno. Duga vrpca za koso rame, jednostavno za nošenje. Postoji više stilova za vas.
Ovaj proizvod je savršeno pogodan za i Phone 14, za i Phone 14 Plus, za i Phone 14 Pro Max , za i Phone 13, za i Phone 13 Mini, za i Phone 13 Pro, za i Phone 13 Pro Max, za i Phone 12, za i Phone 12 Mini, za i Phone 12 Pro Max, za i Phone 11, za i Phone 11, za i Phone 11, Za i Phone 11 Pro Max, za i Phone XS max, za i Phone XR.

O proizvodu

Kupci takođe biraju