• Svježe
BEXSHE futrola za iPhone propusti, smrzavanje matte backplane udarni branik [dizajniran za magsafe], bežično punjenje tanka protiv ogrebotine za iPhone Pro ma 67 , ružičasta

BEXSHE futrola za iPhone propusti, smrzavanje matte backplane udarni branik [dizajniran za magsafe],

KM 23.81

【Kompatibilnost】
Samo i Phone 13 Pro Max 6,7 "2021 izdanje. 1 Upotreba TPU materijala pruža mekan i fleksibilan osjećaj koji je ugodan za držanje i lako se prianja. Mekani materijal može pomoći u apsorpciji šoka i zaštititi telefon od slučajnih kapi i uticaja.
2 Mekani povišeni ekran za zaštitu ekrana i sočiva zajedno sa klizavim jastučićima otpornim na ogrebotine i dletanim uglovima za zaštitu od kapi i naleta. Smanjivanje uticaja i osigurava da se vaš pametni telefon ugodno uklapa u džep ili vrećicu. 4 zračni uglovi za apsorbiranje udara, podignute ekrane i teška stražnju stražnju stranu, pružaju pad vojnog razreda za testiranje Zaštita koja osigurava da vaš telefon bude siguran od kapi i dinkama. 5 Savršeni izrezi za zvučnike, kamera i rupu za punjenje omogućuju vam jednostavan pristup svim funkcijama i prikladnim za punjenje telefona bez skidanja kućišta.

O proizvodu

Kupci takođe biraju