• Svježe
Elepower multifunkcionalni futrola za novčanik za Galaxy S ultra, vrhunska puna kožna ugrađena magnetna pokrivača sa folio flip stickstand + karticom utora otporna na udarcu, crna

Elepower multifunkcionalni futrola za novčanik za Galaxy S ultra, vrhunska puna kožna ugrađena magnetna

KM 2.33

Kompatibilni model :
[Primjenjivi model] : Ovaj slučaj telefona je za Samsung Galaxy S23 Ultra 6,8 inčni 2023. [Nije za Samsung Galaxy S23 2023]. Značajka :
. [visokokvalitetni materijal] : Telefonska futrola izrađena je od visokokvalitetne PU kože za udobnost i izdržljivost, pružajući vam glatkim i stisnutim kožom. I ima super anti-prste, anti-ogrebotine i svojstva protiv mrlje. [Višenamjenski utor za karticu] : Sa 3 utora za karticu [RFID blokiranje], 1 unosnički utor dizajniran za slučajeve koji će nositi vozačku dozvolu, kreditne kartice, poklon kartice, debitne kartice, kovanice, račune i gotovinu, Vaše potrebe u vašem svakodnevnom životu i poslovnom putu. [Višestruki Kickstand] : Ovaj Samsung Galaxy S23 Ultra ima ugrađenu funkciju nosača koja podržava podešavanje više kuta. Podrška u horizontalnom režimu pogodna je za gledanje filmova ili video chata, donoseći vam hands-free doživljaj.

O proizvodu

Kupci takođe biraju