• Svježe
Mjesec Mačji vijenac sa cvijećem i šarmantnim ukrasom vrata Halloween Moon Cat Domaći dekor Poklon Halloween Party Decoration za mačke ljubitelje

Mjesec Mačji vijenac sa cvijećem i šarmantnim ukrasom vrata Halloween Moon Cat Domaći dekor Poklon Halloween

KM 9.99

Molimo Vas da je primijećeno da se ovaj artikal prodaje po malo zvijezdi iz Joybuy Marketplace-a Mjesec mačji vijenac sa cvijećem i šarmantnim ukrasom vrata Halloween Moon CAT kućni dekor poklon za ljubitelje mačaka
Karakteristike : Ovaj logo je savršen za mjesta poput vaše sobe, ulaznih vrata, garaže, kuhinje, vrta, radnog mjesta, trgovine, kafića ili restorana. Jedinstveni rustikalni viseći dekor znaka će nadopuniti drugu modernu seosku kuća i dekor tematske zemlje za svaku priliku.
Ovo je prekrasan i jedinstven venac za jesen. Ovaj znak je bio pojedinac, a ovo izgleda apsolutno prekrasno na vaša ulazna vrata! Cat Garland Botanički vijenac sa ljubičastim cvjetovima.
Ne mogu vam reći kakav je lijep vijenac. Prvo što ljudi rade kad dođu na moja vrata znači reći kako je lijep ovaj vijenac! Sva očekivanja su bila ispunjena! Stvarno osvijetlite vrata.

O proizvodu

Kupci takođe biraju