• Svježe
Kit za popravak bicikla Sklopivi on Govorni ključ za popravak guma za popravak alata odvijač za rezanje vijčastom multifunkcionalni set za planinski put

Kit za popravak bicikla Sklopivi on Govorni ključ za popravak guma za popravak alata odvijač za rezanje

KM 9.49

Opis : Naši alat za popravak bicikla, savršen pratilac za sve ljubitelje biciklizma Ovaj prenosiv, all-in-jedan alat dizajniran je tako da lakše održavanje bicikla, nego ikad prije. Uz razne integrirane alate, ovaj pojedinačni komad može riješiti više problema, sa lakoćom sastankom vaše dnevne potrebe. Idealno za sportove na otvorenom i biciklizam. Njegov multifunkcionalni prekidač omogućava vam odabir pravi alat za svaku situaciju. Sklopivi dizajn olakšava pohranjivanje i nošenje, osiguravajući da se uvijek pripremate za bilo kakve hitne slučajeve povezane sa biciklima.
izrađen iz metala koji je izdržljiviji, a od običnog čelika izgrađen je ovaj multi-alat koji je izgrađen za trajanje. To nije samo alat; To je ulaganje u vaše biciklom. Prijenosni i jednostavan za nošenje, naš alat za popravak bicikla integrira više alata, čineći održavanje lakše i praktičnije nego ikad prije.

O proizvodu

Kupci takođe biraju