• Svježe
Walmeck visokotlačni sprej za prskanje zraka sa mlaznicom 600ml šalica za kapacitet Gravity Feed Sprat rasta za kuću slikarstvo i namještaj

Walmeck visokotlačni sprej za prskanje zraka sa mlaznicom 600ml šalica za kapacitet Gravity Feed Sprat

KM 34.99

Molimo Vas, da li je ovaj predmet prodao Ron EN iz Joybuy Marketplace Pri prskalice za bojenje visokih pritiska pogodne za razne površinske prskanje, raspršivanje nameštaju, nameštaju se nameštaju i Industrijsko prskanje. Lagani i kompaktni dizajn za jednostavno prevoziti, 600ml čaše za pogodan za povećanje ili smanjenje boje. Karakteristike :
. Materijal : cijela, hrapavija konstrukcija aluminija, izdržljiva; mlaznica od nehrđajućeg čelika, otporna na hrđu, dugotrajno. Jednostavno podešavanje : Rotirav raspršivački uzorak podesiv, tekući i upravljački ventil za kontrolu zraka, koji omogućava superiornu, precizan završetak. Veliki kontejner : čvrsta boca, sa kapacitetom od 600ml, držeći puno tekućine za kontinuirani dugi rad kuka, zgodan za ubrzavanje i skladištenje. Široka primjena : stroj za prskanje boje pogodna za pripravnički primer, nameštaj, zidno slikarstvo, umjetnička zanata, automobilska boja, površinsko oblaganje, osnovni premaz.

O proizvodu

Kupci takođe biraju