• Svježe
Lagan peć siguran je kako je sa ovim naslovom proizvoda za mini štednjak na prijenosnom mini pećima od nehrđajućeg čelika mrežica vjetra

Lagan peć siguran je kako je sa ovim naslovom proizvoda za mini štednjak na prijenosnom mini pećima

KM 49.99

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikal prodao manshan mrežom s Joybuy Marketplace Opis : Naša svestrana i efikasna štednjaka, savršena za sve vaše potrebe za kuhanjem na otvorenom! Ova štednjaka za malu veličinu dizajnirana je da bude lagana, olakšava nošenje i transport. Njegov korisnički dizajn osigurava rad bez gnjavaže, dok njegova izdržljiva konstrukcija garantuje dugotrajne performanse.
sa svojim praktičnim i praktičnim značajkama, ovaj štednjak je obavezno za bilo koji vanjski entuzijast. Otporan na ogrebotine i vodootporan dizajn čini ga idealnim za kampiranje, izletike, roštilje, kampovanje automobila, pa čak i situacije za preživljavanje u hitnim slučajevima. Možete se osloniti na svoju čvrstoću i odličnu otpornost na koroziju, zahvaljujući izgradnji mrežice od nehrđajućeg čelika.
Moćna vatrena snaga ove peći omogućava vam da brzo i efikasno kuhate omiljene obroke. Veliki otočni štednjak može držati do 40 ml tekućine i izgarati otprilike 20 minuta, dok malog otoka može držati do 20 ml tekućine i izgarati oko 10 minuta. To osigurava da imate dovoljno goriva da biste pripremili obroke bez ikakvih prekida.

O proizvodu

Kupci takođe biraju