• Svježe
Silikonska kanalizacija dezodorans toaletni poklopac silikonskog kitovog repnog odvoda za vrhovi za vodu Jednostavno rukovanje poklopcem za odvod kupaonice protiv mirisa

Silikonska kanalizacija dezodorans toaletni poklopac silikonskog kitovog repnog odvoda za vrhovi za

KM 2.33

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikal prodao Dishan iz Joybuy Marketplace Opis : Naši poklopac za odvod vrata za kitov na našem domaćinstvu, savršeno rješenje za vaše kupaonice. Sa svojim zgodnim dizajnom ručke, ugradnja i uklanjanje nikada nisu bili lakši. Nema više bore sa tradicionalnim koricama za odvod koji su teški za uklanjanje i čišćenje.
Naš kat odvodni poklopac nije samo praktičan, već i vrlo funkcionalan. Posebno je dizajniran da bude anti-miris, osiguravajući da se uvalu čuvaju neugodni mirisi. Uz to, njegov jedinstveni dizajn sprečava bilo kakvo prebacivanje, pružajući sigurno uklapanje koje će trajati.
izrađen od guste PVC materijal, naš silikonski kanalizacijski toaletni poklopac za kanalizaciju nudi izuzetnu izdržljivost i snagu. Njegova jaka fleksibilnost osigurava da se ne može lako slomiti ili deformirati, čineći ga dugotrajnim ulaganjima za vaše kupatilo.

O proizvodu

Kupci takođe biraju