• Svježe
Toyfunny božićne čarape s inicijalima Veliki izvezeni slovo pletene crvene bijele božićne čarape za uređenje obiteljskih odmora i kamin Xmas Tree

Toyfunny božićne čarape s inicijalima Veliki izvezeni slovo pletene crvene bijele božićne čarape za

KM 2.33

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Božićne čarape sa inicijalima Veliki izvezeni slovo pletene crvene božićne čarape za porodične odmore za odmor i kamin Xmas stablo
Karakteristike : Najbolje božićno ukrašavanje - izrađene od visokokvalitetnog pamuka, crvene čarape i bijele manžete su pletene s fino vezenim Pisma. Ova božićna čarapa je izvrsna i luksuzna. Ova božićna čarapa je najbolja božićna dekoracija!
Savršeni dizajn velike veličine - 18 * 14cm dugačak je dovoljno velik da napuni igračke, čokolade, poklone i druge božićne predmete s dobrim željama. Jeli visokokvalitetni poliester, jaki i izdržljivi, a ne laki za suzu, a predmeti se neće izlagati.
izvrsno ručno izrađeno - cijeloj božićnoj čarapi su pletene i vezene rukom, a svaka božićna čarapa je Jedinstven. Dvostrani uzorak pletenja bez labavih niti izlaze. Savršeni šivaći ubod, svako slovo jasno i luksuzno.
Personalizirani božićni pokloni - kvalitetna božićna čarapa vezena s početnim dolaskom u prekrasnom božićnom poklon kutiji. To je najbolji ekskluzivni božićni poklon za porodicom, prijatelje, susjede, kolege itd.

O proizvodu

Kupci takođe biraju