• Svježe
2-20nm Dvostruki set za obrtni moment Predodređeni obrtni moment Podesite podesivi obrtni moment za popravak kuća za domaćinstvo sa kutijom za odlaganje

2-20nm Dvostruki set za obrtni moment Predodređeni obrtni moment Podesite podesivi obrtni moment za

KM 0.67

Ovaj momentni komplet je bitan alat za vaš dom dnevni popravci automobila ili popravke Sadrži obrtni moment i 16 bita za vašu upotrebu zajedno. Ako tražite novi obrtni moment, ajde i isprobajte ovaj proizvod, neće vas iznevjeriti. Karakteristike :
. Ergonomsko dizajnirana ručka : Ručka je ergonomsko dizajnirana da uštede napore i ne zamorne ruke, dajte vam bolje korištenje iskustva. Kada čujete zvuk klika tokom upotrebe, to znači da je dostignuta prethodno podešena NM vrijednost, molim vas ne i dalje koristiti. Potpuni skup dodatne opreme : Dodatna oprema su najčešće korišteni bitovi i imaju široke raspone aplikacija. Kutija za odlaganje : Dolazi sa kutijom za odlaganje za spremanje ovih dodataka uredno u kutiju i neće uzrokovati konfuziju ili gubitak. Prednja i natrag Dvostruki dizajn razmjera omogućava vam da jasno pročitate broj, dajući vam bolje iskustvo. Dugme za brzo otpuštanje : Lako je instalirati ili uklanjati utičnice pomoću gumba za brzo otpuštanje.

O proizvodu

Kupci takođe biraju